s-o-c-i-a-l-c-u-t-1RT4txDDAbM-unsplash.jpg

Hipages

USER EXPERIENCE AT HEART.

The brief from hipages was to optimise the existing office space to create a dynamic environment with a focus on flexibility and wellness, and the user experience at heart.

The solution included a blend of focus, collaborative and social spaces, with a choice of flexible furniture, multi-use rooms and casual meetings booths to allow their people to choose how and where they want to work.

A dedicated wellness area was introduced to support general health and wellbeing, and the outdoor patio space was unlocked to offer a casual environment to connect, socialise and reset in a natural setting. 

Overall, the result is a contemporary space with a range of flexible settings to support the people of hipages. 

 

We will be in construction in June 🚧 Progress shots to come 🔥

CLIENT: hipages 

LOCATION: Sydney CBD

YEAR: June 2022

SIZE: 1200sqm

SERVICES: Design & Construct

PROGRAMME: 8 weeks

PP_Graphic_edited.jpg

BE SOCIAL WITH US

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn